Trädgårdsanläggare i Sollentuna, Stockholm

Vi är en heltäckande trädgård och anläggningsentreprenör som är aktiva i norra Stockholm, i områden så som Sollentuna, Danderyd, Bromma, Upplands Väsby och Bro. Vi har hjälpt privatmarknaden, kommuner och byggföretag med allt inom trädgård, fastighetsservice och anläggning i många år.

Lokala arbeten i Sollentuna

J Stensättare har gjort flera projekt t i lokala Sollentuna så som; Tureberg, Landsnora, Kärrdal, Södra Törnskogens Naturreservat, Rotebro, Akalla, Edsberg, Husby, Kista, Gillgo och Silverdal.

Våra tjänster:

 1. Stensättning
 2. Trädgårdsanläggning
 3. Markarbeten
 4. Altanrenovering
 5. Fastighetsservice
 6. Altaninglasning
 7. Bygga altan
 8. Terrassering
 9. Stenläggning trädgård
 10. Stenläggning uppfart
 11. Stenläggning uteplats
 12. Stenläggning runt huset
 13. Bygga mur & stödmur
 14. Bygga stentrappa
 15. Bygga Väg & Vägbyggnad

Varför hjälper det anställa oss?

En trädgård är miljö som är ihopsatt ur olika delar. Trädgårdsanläggning och markarbete är grundstenen innan delarna såsom stenarbete, träd och växter tar sin plats. Sedan fylls det på med rörliga bitarna i trädgården såsom en del utsmyckning och blommor. Det hjälper därför att anställa ett proffs och totalentreprenör som oss som behärskar alla dessa delar.

Kontakta oss idag!

Om ni är behov av någon av våra anläggningstjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi kommer gärna ut på besiktning eller ger en kostnadsfri offert. Ni når oss enklast på vår företags e-mail: markarbete@stensattare-stockholm.se

Lämna ett meddelande till oss

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *