Terrassering i Sollentuna & Stockholmstrakten

Vi är en markentreprenör som utför terrasseringar och andra markarbeten i orter som Tyresö, Älta och Botkyrka. Vi hjälper till med hela arbetet från inledande grävarbeten till eventuell murning av stödmur och bortforsling. Om du vill ha en terrasserad slänt har vi vanan som krävs för att ge dig bästa möjliga resultat.

En lyhörd och professionell markentreprenör för din terrassering

Har du en slänt i trädgården som du inte riktigt vet vad du ska göra med? Då kan terrassering vara lösningen. Med terrassering kan du skapa ytor för planteringar, pallkragar, dekorativa odlingar, uteplatser och mycket annat. Eftersom vi kan ge dig totalentreprenad så kan vi hjälpa dig med allt som krävs inklusive eventuella planteringar eller uppförande av uteplats.

Vi ger dig ett gratis prisförslag för terrassering

Vi tar jobb över ett stort område i och runt omkring Stockholm inkluderat i orter som till exempel Sollentuna, Danderyd och Järfälla. Vi hjälper dig mura din terrass. Hör av dig till oss och beskriv vad du vill ha hjälp med så tar vi fram en kostnadsfri offert. Vi återkopplar så kvickt vi kan, oftast inom två dygn från att du först kontaktade oss. Om du ger jobbet till oss så startar vi så snart det passar bäst.

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *