Stenläggning av uteplats i Sollentuna, Stockholm

Har du planer på att renovera i trädgården? Kanske är en uteplats ett av projekten du vill göra verklighet av? Om du vill att en professionell markentreprenör ska lägga markstenen är det oss du ska kontakta. Vår duktiga personal har alla flera års yrkeserfarenhet och vet hur man lägger marksten som både ser bra ut och håller. När du kontaktar oss kan du räkna med att få en offert helt utan kostnad.

Anläggare med kvalitet i fokus

En uteplats med stengrund är ett perfekt alternativ för dig som vill ha någonting som liknar en altan men som i högre utsträckning hänger samman med trädgården. Det kan också vara en utmärkt grund för att utveckla exempelvis ett utekök. När vi lägger sten gör vi det med kvaliteten i fokus.

Stenläggning utifrån dina önskemål

Har du en tydlig idé exakt vad du är ute efter? Eller är det så att du vet ungefär men inte riktigt är säker på vilka material som kan tänkas funka bäst? Vi står redo att hjälpa dig vart du än befinner dig i processen. Under våra år i branschen har vi hjälpt mängder av kunder att uppfylla deras dröm om en fin uteplats. Vi lämnar gärna referenser från tidigare uppdrag mot förfrågan.

Trädgårdsanläggning med nöjd kundgaranti

Vi räknar inte ett jobb som slutfört förrän du som kund har godkänt resultatet. Vi garanterar att du kommer bli nöjd.

Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag helt gratis

Vad kostar det att stenlägga en uteplats i Stockholm? Det kan du väldigt enkelt få reda på genom att kontakta oss. Du presenterar din idé för oss, alternativt tar vi fram en skräddarsydd lösning tillsammans. Alldeles oavsett så återkopplar vi så snart som möjligt med en offert som du får utan kostnad och utan att du förbinder dig till något. Välkommen!

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *