Stenläggning av uppfart i Sollentuna, Stockholm

Vill du lägga sten på din garageuppfart? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är ett anläggningsföretag som är experter på alla former av stensättning. Vi har många lyckade kundprojekt i bagaget och många års branscherfarenhet. När du anlitar oss blir jobbet utfört av ett tryggt alternativ.

Vi är experter på allt inom plattläggning

Du har förmodligen liksom oss sett hur vanligt det är med lösa plattor eller plattläggning som sjunker och ändrar form i alla möjliga sammanhang, t.ex. på garageuppfarter, i stadsmiljön och så vidare. I de fallen är det någon som inte tagit tillräcklig hänsyn till markens sammansättning när stenarna lagts. Oavsett om det handlar om gatusten, granit eller kantsen: när vi gör jobbet kan du räkna med ett resultat som håller.

Markarbeten med nöjd-kundgaranti

Att lägga sten på garageuppfarten är ett elegantare alternativ till asfalt, och betydligt prydligare än grus. När vi utför stenläggning av uppfarter gör vi det med hänsyn till kvalitet och utseende. Du får en dekorativ och praktisk stenläggning som kommer stå pall för många år framöver. Vi garanterar att du kommer bli nöjd, faktum är att vi inte kommer se jobbet som avslutat förrän du godkänt resultatet.

Vad kostar stenläggning av en uppfart?

Det enkla svaret på den frågan är att det beror på. Slutpriset avgörs av dina materialval och hur omfattande jobbet är. Som tur är kan du väldigt lätt få reda på exakt vad det skulle kosta att lägga sten på din garageuppfart. Det är bara att kontakta oss. Mot bakgrund av vårt samtal sätter vi oss sedan och tar fram en offert där varje utgiftspost finns detaljerat redovisad. Du förbinder dig inte till någonting genom att ta emot en offert. Du tar ställning till erbjudandet i lugn och ro och om du väljer att ge oss uppdraget startar vi så snart som möjligt.

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *