Stenläggning i trädgård i Sollentuna, Stockholm

Har du stenläggning som behöver genomföras och vill få jobbet gjort av en professionell och pålitlig markentreprenör? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi har många års erfarenhet av alla slags jobb inom anläggning och markarbeten. När vår duktiga personal gör jobbet får du en stenläggning som håller och som också ser bra ut.

Stensättning utförd med rutin och yrkeskunnande

Stensättning ser vid första anblicken ganska enkelt ut. Faktum är dock att det är en typ av jobb som kräver stora yrkeskunskaper för att utföras på ett korrekt sätt. Bristfällig stensättning sjunker och ändrar form inom kort tid. När vi utför jobbet åt dig garanterar vi att du kommer få ett resultat som inte ändrar form redan efter några månader.

Vi är experter på trädgårdsanläggning

Stenläggning i trädgård kan utföras i många olika sammanhang. Ett av de populäraste är att använda stensättning som ett sätt att avgränsa trädgården exempelvis runt rabatter, häckar och andra planteringar. Det är också vanligt förekommande att använda sig av stensättning som stigar, eller för att skapa uterum. Oavsett vilka dina önskemål är så har vi rutinen att göra verklighet av din idé.

Det trygga alternativet

Vårt företag har F-skattsedel, alla tillämpliga ansvarsförsäkringar och god ekonomi. För dig innebär det att när du anlitat oss så kan du känna dig säker på att jobbet också kommer att avslutas. Vi är ett väletablerat företag med många år i branschen, och många nöjda kunder i bagaget. Vi lämnar gärna ut referenser från tidigare kunder mot förfrågan.

Hör av dig för att få ett gratis kostnadsförslag

Du är välkommen att kontakta oss för att prata om din idé om en stensättning. Mot bakgrund av samtalet tar vi fram ett kostnadsförslag som du får av oss helt gratis och utan att du förbinder dig till någonting.

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *