Stenläggning runt huset i Sollentuna, Stockholm

Vill du lägga sten runt ditt hus? Vill du att jobbet ska utföras av en ansvarstagande och rutinerad markentreprenör som garanterat ger dig ett resultat som håller? Då har du hittat helt rätt. Med våra många nöjda kunder i bagaget och mångåriga yrkesrutin känner vi oss säkra på att kunna leverera det du söker. Hör av dig till oss för att få en offert för en stenläggning helt gratis och utan krav på motprestation från din sida.

Anläggare som är experter på alla slags markarbeten

Vi hjälper dig med att lägga sten runt huset som förberedelse för en uteplats. Alternativt kan stenläggning vara ett bra toppskikt till en dränering. Det kan vara en estetisk avgränsning som ramar in och separerar huset från resten av trädgården. Om du inte är helt säker på materialval eller andra tekniska aspekter av stenläggningen så hjälper vi dig gärna. Vid det här laget har vi hjälpt mängder av kunder att hitta fram till lösningarna som passar bäst för just dem.

Marksten som håller sig på plats

Att lägga marksten är i mångt och mycket en konst. Det handlar om att ta hänsyn till markens sammansättning och göra förberedelser som i slutändan ger en så stabil stenläggning som möjligt. Vi är proffs på den här typen av arbeten och har kundunderlaget som bevisar det. Vid förfrågan får du gärna ta del av referenser från våra tidigare kunder.

Vi ger dig ett offert-förslag gratis

Vad kostar en stenläggning runt ett hus? Vi specificerar inga exakta priser här, eftersom varje uppdrag är unikt. Vi lovar dock att vi kommer ge dig ett svårslaget pris. Kontakta oss redan idag så får du reda på exakt vad det kostar. Vi ger dig en offert helt gratis och utan att du förbinder dig till något. Priset som står i offerten är priset som gäller – inga dolda kostnader eller andra avgifter tillkommer. Välkommen!

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *