Bygga stentrappa i Sollentuna, Stockholm

Har du en kuperad tomt med plats för en stentrappa? Eller vill du anlägga en stentrappa till en fastighets huvudentré? Alldeles oavsett syftet är vi markentreprenören för jobbet. Vi har många år i branschen och är specialister på allt inom markarbeten. För oss är det viktigaste att våra kunder bli nöjda, och det blir de när vi levererar kvalitet i varje moment. Välkommen att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

Vackra stentrappor som håller

I och med våra många år i branschen har våra hantverkare fått den typ av rutin som ger fingertoppskänsla för hur man jobbar inom ramarna för varje arbetssituations förutsättningar. När det gäller stentrappor, som med alla andra tjänster vi utför, garanterar vi att du kommer bli nöjd med resultatet. Det är inte förrän du som beställare har godkänt insatsen som vi ser jobbet som avslutat. 100% nöjd-kundgaranti är vår melodi.

Kan du använda dig av ROT-avdraget?

Du kan ha rätt att använda dig av ROT-avdraget om vi bygger en stentrappa åt dig. Det förutsätter dock att stentrappan hänger samman med din bostad. Om detta stämmer in på uppdraget du vill att vi ska utföra rekommenderar vi att du kontaktar Skatteverket för att kontrollera att du kan få avdraget. Om du kan det så hjälper vi dig med pappersarbetet för ett avdrag som innebär att du kan sänka den totala kostnaden med upp till 50 000 kronor.

Välkommen att höra av dig till oss

Frågor om stentrappor eller andra markarbeten? Vill du veta vad det kostar att bygga en stentrappa? Då hör du av dig till oss redan idag. Efter avslutat samtal återkopplar vi så snart vi kan med en detaljerad offert. Observera att du inte förbinder dig till någonting när du tar emot en offert från oss. Dessutom kan du vara trygg i att det är priset på offerten som gäller, inga dolda kostnader eller andra avgifter tillkommer.

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *