Bygga mur & stödmur i Sollentuna, Stockholm

Vi är specialister inom allt som har med mureri att göra. Oavsett om du vill ha en vacker stenmur runt tomten eller en stödmur som en del av en markutjämning så kan vi hjälpa dig. Med våra många års yrkeserfarenhet i bagaget har vi yrkeskunnandet att leverera resultat av hög kvalitet som också blir estetiska bidrag till din tomt. Hör av dig till oss för att få ett gratis kostnadsförslag för ditt mureriprojekt.

Specialister på murning

I vårt arbetslag jobbar certifierade och utbildade murbyggare som alla har åratal av yrkeserfarenhet. Eftersom vi är en väletablerad markentreprenör kan du känna dig trygg i att jobbet kommer att slutföras från start till mål. Vi har F-skattsedel, god ekonomi och alla tillämpliga ansvarsförsäkringar.

Murar för alla syften

Vill du utföra en markutjämning för att jämna ut tomten? Kanske som ett led i att förbereda tomten för nybyggnationer? Eller vill du sätta upp en mur runt tomten för att försämra insynen samtidigt som trädgården blir vackrare? Det spelar ingen roll vilken målbild du har. När du anlitar oss får du hjälp av en entreprenör som garanterar att du kommer bli nöjd med resultatet. Vi ger dig 100% nöjd-kundgaranti vilket innebär att vi ser jobbet som avslutat först efter att du godkänt det.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vad kostar det att bygga en mur eller en stödmur i Stockholmstrakten? Det beror på många olika saker: materialval, hur omfattande jobbet är med mera. Du kan enkelt få reda på exakt hur mycket ditt projekt kommer att kosta genom att kontakta oss. Vi står redo att svara på frågor om stort och smått men framför allt att ta fram en offert som du får av oss helt gratis. Observera också att du inte förbinder dig till något när du får en offert av oss. Välkommen!

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *