Bygga altan i Sollentuna, Stockholm

Vi är ett professionellt byggföretag i Stockholm som kan erbjuda dig totalentreprenad för byggnation av altaner och andra liknande konstruktioner. Vi tar hand om allt från snickeri till måleri, montering och allt annat byggarbete som krävs. Om du vill känna dig trygg med att entreprenören du anlitar verkligen ror hela projektet i land är det oss du ska kontakta. Hör av dig redan idag för att få en kostnadsfri offert på ett altanbygge.

Altaner och liknande konstruktioner av hög kvalitet

Vi kan hjälpa dig att bygga allt från altaner till verandor, terrasser, soldäck, pooldäck, pergolas och annat liknande. Bygget genomförs av professionella hantverkare som allihop har flera års erfarenhet inom sina respektive yrkesområden. Du kan känna dig säker på att du får ett resultat som kommer bringa glädje och nytta under lång tid framöver.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vill du att vi ska bygga en altan som hänger samman med din bostad? Då kan du ha rätt till ROT-avdraget. Kontakta Skatteverket på förhand för att förvissa dig om att du har rätt till avdraget. Om du har det kan du sänka kostnaden för det du vill få utfört med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig självklart med pappersarbetet så det blir så enkelt som möjligt för dig.

Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag

När du anlitar oss så lovar vi att du kommer få ett konkurrenskraftigt pris på ett jobb som utförs enligt väldigt höga kvalitetskrav. Men vad kostar det egentligen att bygga en altan? Det beror förstås i slutändan på dina önskemål. Du kan lätt få reda på vad det kostar att bygga en altan genom att kontakta oss. Med utgångspunkt i dina önskemål sätter vi oss sen och räknar ut ett kostnadsförslag som du får av oss helt gratis och utan att du förbinder dig till något. Välkommen!

Lämna ett meddelande till oss

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *